Posts

Showing posts from December 9, 2012

Full dengan BARU!!!

Asssalammualaikum and hi !!! actually H tak sabar-sabar nak post something kat blog hari ini !! pasal benda baru . huhuhuhu :) . i`m totally excited because semalam H tak ada tusyen and my mom and dad ajak pergi beli barang untuk sekolah . Huuuuuuuu i`m totally happy, and the most important part is my mom and dad pergi beli sekali dengan my sis and i just like years before.
         First of all, kita orang pergi cari kasut dekat kedai kasut YOU. Guess what ? walaupun hanya untuk sepasang kasut H fikir bukan main lama lagi tau . Yelar H nak something yang boleh buat H puas hati. So, H pilih lah satu jenis kasut selepas lama berfikir but lepas tunjuk kat ayah H , ayah H macam tak setuju pulak sebab dia kata kasut yang H pilih tu tak sesuai bawak pergi sekolah. Tapi kalau nak ikutkan sebelum2 ni , kasut jenis macam tu lar yang H selalu beli and the most importantnya kasut tu cikgu sekolah H approve tau. H tanya mak H and mak H suruh ambik jer. So , H pun ambik saiz yang H nak and le…

Hari ini seperti semala..

Assalammualaikum and hi !!! sekarang ini dah petang...ok.. now, i`m totally boring with this long holidayyyy..  it`s seriously totally boring ..NO!! ACTUALLY IT`S DOUBLE BORING !!!...

            And!!!!! OMG !!! my Baby Ego S dah calar !!! I don`t know what or who . But i`m totally not satisfied with it !!. my poor baby ..hmmm , but all that i can do is just sighhhh.. dah laaa cakap pasal tu.. xbezzzz..buat spoil mood H jer..

     hARI NI , H plan nak pergi PSM coz H nak selesaikan sasi baki jam latihan yang ada.. But my Bff nak pergi petang ni coz dia bizzz dngan jmuan kawin..So,H pun kena pergi petang jer lahhhh.. tapi H xkisah .. asalkan bleh pergi, H  BERESSSS JER..COZ H cma ad baki 4 jam jer lagi.. So , 2x pergi cukup lah..

      Semalam H ada tusyen . So H xsempt nk tgk plwann bola btween Mlysia n Thailnd.. It`s such a tight match .. 1-1 ... H expect Mlysia menang 2-1 .. Tpi nak buat mcm mana , dah tak ada rezeki . So , dont worry !! Harimau Malaya akan mengganas lagi di Thail…