Hari ini seperti semala..

       Assalammualaikum and hi !!! sekarang ini dah petang...ok.. now, i`m totally boring with this long holidayyyy..  it`s seriously totally boring ..NO!! ACTUALLY IT`S DOUBLE BORING !!!...
   
            And!!!!! OMG !!! my Baby Ego S dah calar !!! I don`t know what or who . But i`m totally not satisfied with it !!. my poor baby ..hmmm , but all that i can do is just sighhhh.. dah laaa cakap pasal tu.. xbezzzz..buat spoil mood H jer..

     hARI NI , H plan nak pergi PSM coz H nak selesaikan sasi baki jam latihan yang ada.. But my Bff nak pergi petang ni coz dia bizzz dngan jmuan kawin..So,H pun kena pergi petang jer lahhhh.. tapi H xkisah .. asalkan bleh pergi, H  BERESSSS JER..COZ H cma ad baki 4 jam jer lagi.. So , 2x pergi cukup lah..
 
      Semalam H ada tusyen . So H xsempt nk tgk plwann bola btween Mlysia n Thailnd.. It`s such a tight match .. 1-1 ... H expect Mlysia menang 2-1 .. Tpi nak buat mcm mana , dah tak ada rezeki . So , dont worry !! Harimau Malaya akan mengganas lagi di Thailand nanti  !! ngaummmmmm!!!

     Actually , H excited sangat nak post new entry. Why??? It`s because H dah mengupgrade theme blog H ni... Heeeeeheeeee :) Walaupun blog H ni xcantik sangat macam blog yang lain still H rase sangat happy sebab H sendiri yang decorate blog ini .. waduh2x happy gi2.. Tapi kalau orang tak suka blog H pun xp lah.. Nak buat mcm mne lagi kan?? ok la H nak pergi siap2 nak pi kat Psm .. so thats all for now..


                                           full with love~H



Comments

Popular posts from this blog

bukan dia..

hurt